Seniorimarssi 2013

Liiiton tiedote paikallistasolle

 

Seniorit kävelevät yhdessä kevääseen

Kansallisen Senioriliiton jäsenet tempaisevat maanantaina 6.5.2013 yhteisellä kävelyretkellä. Yli 150 paikkakunnalla senioriryhmät ovat näyttävästi liikkeellä. Haluamme näyttää, kuinka ystävien seurassa jaettu aika antaa iloa, voimia ja terveyttä.

Senioriliittolaisuus kiteytyy sanoihin Vaikuttavasti enemmän, mikä sisältää monimuotoisen toiminnan ja yhdessäolon, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämisen ja vahvistamisen, tiedon ja taidon lisäämisen sekä vahvan oikeuksien valvonnan.

Kansalaisjärjestönä Senioriliitto aktivoi jäseniään kehittämään omaa ja toisten hyvinvointia sekä vaikuttamaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon.

Senioriliitto elää ja kehittyy ajan mukana ja toimii avoimesti ja vuorovaikutteisesti ympäristönsä kanssa.

Senioriliitto on puolueisiin kuulumaton, perinteitä kunnioittavien, itsestä ja muista vastuuta kantavien seniorikansalaisten valtakunnallinen etu- ja yhteistoimintajärjestö. Se on yksi Suomen suurimmista eläkeläisjärjestöistä. Jäsenyhdistyksiä on 165 eri puolilla Suomea 15 piirissä. Jäsenten keski-ikä on 75 vuotta. Jäsenlehti Patina ilmestyy 32-sivuisena 6 kertaa vuodessa.

Tarkempia tietoja yhdistysten kävelytempauksista ja muusta toiminnasta on netissä www.senioriliitto.fi (Jäsenyhdistykset).